New Note Styregruppe

 

Claus Julius Bjørneboe:
Claus er en del af Det Kreative Udvalg samt festivalens grafiker. Han er uddannet Mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole og Grafisk Designer fra Danmarks Medie- og  Journalisthøjskole.

Lukas Kluge:
Lukas har været almindelig frivillig på festivalen siden 2015 og er nu blevet en del af styregruppen. Han er en del af teknik & logistik udvalget og køkkenudvalget. Når han ikke laver New Note Festival læser han til elektroingeniør på DTU.

Maria Thanh Møller Thomsen:
Maria har været frivillig på New Note Festival siden 2013, og i år er det hendes 3. år som en den af styregruppen. Her er Maria en del af Frivilligudvalget og Logistikudvalget. Til daglig studere Maria til sygeplejerske på Professionshøjskolen Metropol.

Oda Marie Nymand Nisbeth:
Oda har været frivillig på New Note Festival siden 2015. I år er hendes andet år i styregruppen. Oda går netop nu  på Testrup Højskole hvor hun har dramalinjen og nyder højskolelivet.

Sarah Lund:
Det er Sarahs første år i styregruppen, hvor hun beskæftiger sig med booking og kommunikation. Derudover er hun også frivillig i Klaverfabrikken, hvor hun er en del af bookinggruppen Lydtryk. Til dagligt går hun i 3.g på Frederiksborg Gymnasium.

Signe Weinreich Rasmussen:
Signe har været frivillig på New Note siden 2014. I år er det 3. år Signe er en del af Styregruppen. Til daglig læser hun Kultur- og Sprogmøde studier og International Studies på Roskilde universitet.

Simon Zarlang:
Simon er frivillig fotograf på 3. år. Til daglig arbejder han som assistent for fotografer på freelance basis. I år vil han fungere som kordinator for festivalens foto- og filmfolk.

Sofie Kirkegaard Jansen:
Sofie har været frivillig på New Note siden 2014. I år er det det 3. år Sofie er en del af Styregruppen. Til dagligt er hun studerende på Roskilde Universitet på den humanistiske bachelor, hvor hun begynder på Perfomance Design og Plan, By og Process efter sommeren.