New Note Styregruppe

 

Claus Julius Bjørneboe:
Claus er 30 år og en del af Det Kreative Udvalg samt festivalens grafiker. Han er uddannet Mediegrafiker fra Københavns Tekniske Skole og Grafisk Designer fra Danmarks Medie- og  Journalisthøjskole.

Maria Thanh Møller Thomsen:
Maria er 20 år og har været frivillig på New Note Festival siden 2013, og i år er det hendes 2. år som en den af styregruppen. Her er Maria en del af Frivilligudvalget og Logistikudvalget. Til daglig studere Maria til sygeplejerske på Professionshøjskolen Metropol.

Peder Raarup Jensen:
Peder er 26 år og er festivalens booker og programlægger. Til daglig læser han Management of Creative Business Processes på CBS og arbejder som projektleder hos designbureauet Briq.

Oda Marie Nymand Nisbeth:
Oda er 20 år gammel og har været frivillig på New Note Festival siden 2015. I år er hendes første år i styregruppen. Efter sommerferien starter hun på Testrup Højskole.

Signe Weinreich Rasmussen:
Signe er 23 år og har været frivillig på New Note siden 2014. I år er det 2. år Signe er en del af Styregruppen. Til daglig læser hun Kultur- og Sprogmøde studier og International Studies på Roskilde universitet.

Simon Zarlang:
Simon er 22 år og er frivillig fotograf på 2. år. Til daglig arbejder han som assistent for fotografer på freelance basis. I år vil han fungere som kordinator for festivalens foto- og filmfolk.

Sofie Kirkegaard Jansen:
Sofie er 22 år og har været frivillig på New Note siden 2014. I år er det det 2. år Sofie er en del af Styregruppen. Til dagligt er hun studerende på Roskilde Universitet på den humanistiske bachelor, hvor hun begynder på Perfomance Design og Plan, By og Process efter sommeren.

Thomas Nørgaard Elvius:
Thomas er 24 år og en del af Logistikudvalget samt festivalens teknikansvarlige. Til daglig er han Klaverfabrikkens tekniske husalf, og en del af det faste firemandsteam, og arbejder derudover som freelance lydtekniker for en lang række artister, spillesteder og festivaler landet over.