Frivillig på New Note Festival

kontakt

 - TILMELDNING TIL NEW NOTE 2017 ER LUKKET - 

New Note Festival er altid under udvikling og på trods af, at festivalen startede for 12 år siden, har vi særligt de sidste år udvidet vores musikscene, vores profil udadtil og indadtil, såvel som vores kreative idéer.

Festivalen er 100% frivilligdrevet, og bliver afviklet af frivillige i alle aldre. I løbet af året er det Styregruppen, der stabler festivalen på bene og sørger for at kommunikation, logistik, økonomi og booking er på plads til festivalen.

For at være frivillig på New Note Festival kræver det kun, at man har lyst og mod til at være den bærende instans på festivalen, og få det hele til at spille under festivalen. Vi er stadig en mindre festival og antallet af frivillige er ikke større end, at vi alle står hinanden nær, og at alle har noget at sige. Derfor vil dine idéer og kunnen også blive hørt og taget i brug. Udover at give musikere og publikum en god oplevelse, skal vi også nyde at lave festival
I første omgang vil du få erfaring fra det praktiske koncertarbejde og afviklingen af en festival. Vi er en aktiv frivilliggruppe der vægter det sociale højt, og vi kan lide at bygge og forme kreative projekter til festivalen, så vi også får en spændende festivalplads.

Når man er frivillig på New Note Festival får man gratis adgang til festival. I år har vi som altid den traditionelle New Note frivillig, der består af at man er til stede som frivillig under hele festivalen, og dag for dag vælger sig ind på forskellige arbejdsopgaver. De frivillige har i år en arbejdsdag før festival, hvor pladsens bygges op, og en oprydningsdag efter, hvor man i fællesskab pakker festivalen ned. I år har vi også valgt et mindre team af Praktisk frivillige hvor man hjælper til før og efter. Man er tilkoblet et team der står for opbygningen af pladsen (praktisk orienteret) samt nedtagning igen.

Så hvis du er engageret, elsker god musik og har tid og lyst, så kom og vær en del af New Note Festivals frivillighold til sommer, og oplev glæden ved at afholde en festival.

 

Send en ansøgning til blivfrivillig@newnotefestival.dk, og skriv mail, telefonnummer, samt en kort beskrivelse af hvem du er.

- TILMELDNING TIL NEW NOTE 2017 ER LUKKET -